Ахмед Башев – на 12 май депутат с имунитет – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Ахмед Башев – на 12 май депутат с имунитет

02 април 2013
– 22:38
коментари /25/      

Президентът Росен Плевнелиев и кметът на Гърмен Ахмед Башев в село Рибново, на снимката долу: Ахмед Башев и Алиосман Имамов, снимка: infomreja.bg, архив

Кметът на община Гърмен Ахмед Башев ще бъде втори в пиринската листа на ДПС след водача – досегашния депутат Алиосман Имамов. Това стана ясно късно тази вечер, след като в партийната централа в София бяха определени и утвърдени първите две позиции в кандидатдепутатската листа на ДПС за Първи многомандатен избирателен район. 

Информацията за досегашната подредба потвърди и областният лидер Ведат Хюсеин, който обаче не се ангажира с прогноза за третото място, което ще бъде определено през следващите дни.

Така кметът на Гърмен Ахмед Башев получава втората избираема позиция. Освен депутатско място в следващото 42-ро Народно събрание, тя ще му донесе и имунитет спрямо разследването, което неотдавна поиска председателят на антикорупционната комиия Яне Янев от главния прокурор Сотир Цацаров срещу него и още дузина кметове от Пиринско и страната.

„Доброжелатели“ на Башев вече коментират, че именно това е причината той да бъде поставен на второто избираемо място. Както ИНФОМРЕЖА първа прогнозира, номинациите на почетния председател Ахмед Доган бяха направени от всички структури на партията в Благоевградска област, за да засвидетелстват уважението си към него, като в същото време бяха наясно с категоричната му заявка, че не желае да участва пряко в парламентарните избори. 

Запознати коментираха, че нито на местните и общинските събрания, нито на ниво Областен съвет е било обсъждано новият председател на ДПС Лютви Местан да оглави пиринската листа.

Сега предстои още по-оспорвана да е битката за третото място в листата на ДПС в областта, тъй като движението си е поставило за цел да получи най-малко 3 мандата от региона. Прогнозите са, че за третото място в следващите дни ще се борят ексдепутатът Муса Палев и кметът на Якоруда Нуредин Кафелов.

До 4 април ще бъде подредена и оповестена цялата листа на ДПС в Благоевградска област. По време на реденето на листите с кандидатите за депутати е изкристализирал разнобой в редиците на Движението за права и свободи, защото на всички предни позиции са поставени само хора от кръга на бившия председател Ахмед Доган, издадоха източници от партийната централа.

Това било и причината от изборната надпревара да се откаже кметът на община Сатовча Арбен Мименов, който бил недолюбван от Доган, но пък уважаван от настоящия лидер Лютви Местан.

 

гошко

22:53 – 02 април 2013

агентите на бившата държавна сигурност атакуват парламента, за да не изпуснат властта!

sda

23:02 – 02 април 2013

agent manol yuoan krastitel depotat ot dps

манол башев

23:05 – 02 април 2013

Парламентарната група на Държавна сигурност ще се увеличи с още един доносник, а община Гърмен ще е с един идиот по-малко.

възмутена

23:14 – 02 април 2013

страхотна новина, накъде отива тая държава

срам

23:21 – 02 април 2013

Доносник за възродителния процес влиза в парламента -срам за ДПС-гласувайте…МАНОЛ БАШЕВ.

турчин

23:26 – 02 април 2013

страм и позор та този тип има един километар досие .даспрем тези наглости от дс заштото иначе ште са чудим зашто ни е такава държавата тези хора нямат и капчица срам наглости отврат

ДПС

23:40 – 02 април 2013

Трудно ще ни бъде и един депутат да вкараме, както се осрахме с агент /Манол/, поражението ще ни бъде голямо?

БОРАБАТА

23:58 – 02 април 2013

БОРБАТА Е ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРАААААА! ИМУНИТЕТЧЕТО Е НЕЩО МНОГО СЛАДКО НАЛИ БАШЕВ

не е истина

0:06 – 03 април 2013

не е истина как наглеца награби в Рибново Плевнелиев да го снима Силвена Русева ,чудеше се човекът как да се отскубне от прегръдката на дяволо и къде да погледне да не срещне наглият му лицемерен поглед . Вгледайте се в снимката тя ясно говори а аз бях там и видях.

ohluf

0:12 – 03 април 2013

Нали уж се хвалят ДПС, че са най-демократичната партия. Правят точно обратното като вкарват личности, срещу които тече разследване и да могат да си излязат отново с чисти ръце. Най-лошото е че хората от ДПС знаят какви помии пращат в парламента и не правят нищо за да си оправят малко имиджа. Доган уж се отказа, а пак си дърпа конците. Не очаквайте и този път да имат същата подкрепа.

грозен гербераст

0:26 – 03 април 2013

и какво като е с имунитет?
те пък управниците от герб така бяха тръгнали да го разследват няма що. айде, айде нема нужда пишете глупости.
башев си плати и три години пълен комфорт изкара.

Андрей /Манол/

0:37 – 03 април 2013

Преебах Арбенката за депута,сега да прееба и МИДЖЕТАТА да гласуват,и да започват след изборите усилено засаждането на тютюна!

да

0:39 – 03 април 2013

Защо ли неможем да пишем коментари и в сайта на струма и тази екстра ли се плаща вече . Ах Башев ах измамнико ще паднеш рано или късно в капана няма го вече Руминчо Петков .

ДС

1:05 – 03 април 2013

Струма com си е наш сайт на държавна сигурност,може да пишете във Струма bg, но и там ще си платя скоро време!

Срам

1:12 – 03 април 2013

Вземи, вземи имунитет, Маноле, че зандана те чака иначе..

Андрей /Манол/

1:55 – 03 април 2013

Заплаших ги в централата на ДПС, че ще мина от лагера на Касим Дал, те пък взеха че повярваха, защото знаят че не се шегувам, както съм го правил и преди това и веднага второто място, но много други прецаках и дали ще ми гласуват, не ми е много сигурно влизането дано гласуват, че не знам след това какво ще се прави няма вече на къде.

до мазните комуняги от снимките горе.

9:58 – 03 април 2013

по мазни комунисти няма и в самата бсп, охранени като прасета,шаловете забравиха кой предаде атентатора елин маджаров който взриви влака с деца край гара буново,(комунистическия студент от пловдив) МАНОЛ БАШЕВ,вгорчил е живота на десетки мюсюлмани негови братя и сестри,по горе прочетох че бил преебал арбен мименов, и този боклук не е по свестен този укри чувала със документи уличаващи сатовчанските комунистически доносници като ги спаси от резила който ги очакваше, неможа да спаси само най личния си приятел гнусотята агент,,ЛЕНКО“кмет на плетена.човек не може да разбере коя партия е по малко комунистическа та да гласува за тях, всички са един дол дренки техната мама да еба.

120513

10:12 – 03 април 2013

ДВИЖЕНИЕ НА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА /ДПС/- ИМАМОВ ИЗЧИСЛИЛ, КАСИМ ДАЛ, ДОГАН ВЗЕЛ, ЕМИН УМРЯЛ, МИМЕНОВ СКРИЛ,
ВЕДАТ СЕ ОС..АЛ, БАШЕВ ГИ ПРЕЕ..АЛ

don

11:46 – 03 април 2013

abe Ahmede kato si idesh ot obstinata na men li se ostavish Rafieto ot Dybnica :DDDD

do don

12:46 – 03 април 2013

ako pusnesh jenati i dashteryati v sofia moje a ti da ostanesh pri gospodina ot dabnitsa za da moje toi pak na tebe da go zakove toi obicha pederasi

marina

14:50 – 03 април 2013

Nai- prostoto nechto ne glasuvaite za DPS i taka niama da vliazat mrasnicite kato tozi prosto ne glasuvaite ili pusnete nevalidna biuletina i tolkova

Мурад

16:55 – 03 април 2013

Не гласувайте за този доносник!

Ole

17:53 – 03 април 2013

да се чуди човек, кое е по – малкото зло… да остане в общината или да стане депутат с имунитет… на него мястотот му е в затвора ние се чудим къде по – малко злини ще прави, като политик или като кмет?! Яне вече го е погнал дано скоро да го вкара там където му е мястото.

kiro

20:06 – 03 април 2013

Bravo Bashev, borben si i postigna celta si!

не социалист

20:53 – 03 април 2013

Колко е платил на вестник струма да забранят коментарите?