Депутат пръснал 200 бона по Джена

3
Добави коментар
kocet
kocet

Фолк певицата Джена се оказа изпечена измамница от висша класа, която омотава в мрежите си наивни мъже…

Фолк певицата Джена се оказа изпечена измамница от висша класа, която омотава в мрежите си наивни мъже. Това разкрива бивш неин любовник – солиден бизнесмен и депутат. Мъжът настоява името му да остане тайна. В изповед в светско списание баровецът твърди, че е похарчил по чалгаджийката близо 200 000 лв. за около половин година интимни отношения. „Бях използван. Нямаше капка любов между нас“, казва потресеният милионер, пише в. „Всеки ден“.

Бизнесменът депутат, родом от Гоце Делчев, е сигурен, че парите са единствената цел в живота на Джена и тя е готова да мине и през трупове, за да постигне целта си. Мъжът предоставя документи на направените разходи по певицата, които засвидетелстват достоверността на думите му.

В началото на връзката им певицата му поискала 7000 лв., за да снима клип към песента песента „Да се влюбя не допускам“. Тъй като по това време той си мислел, че между двама им пламти любов, решил да обезпечи професионалните прищевки на приятелката си и й ударил една стабилна финансова инжекция.

Очевидно тази стъпка окуражила чалгаджийката и тя започнала редовно да се жалва за нуждите си. Втори път Джена поискала 10 000 лв., които й били нужни за снимките на видеоклипа към песента „Да те прежаля“ в Гърция.

Малко по-късно проплакала, че й трябват още 10 бона за видеоверсия на другия й хит „Да те бях ранила. След това дошло време да проси пари и за лични нужди. Бизнесменът  дал солидна сума за ремонт на джипа й.

През 2011 г. певицата си заплюла имот в Банско – жилище за 70 000 лв., който мъжът й купил. Освен това всеки месец й давал по 1500 лв., които Джена изпращала на майка си в Разград, както и пари за почивки.

Освен всичко друго бизнесменът депутат започнал да чува слухове, че държанката му все по-често е виждана в компанията на Тони Стораро и други мъже. Накрая се решил и натирил чалгаджийката.

novini.bg

03/04/2013