Влюбена ли е Лиляна Павлова в Бойко Борисов

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Абсурдна измислица на жълтите вестници е, че съм влюбена в премиера. Скоро и космонавт ще ме изкарат. Това казва пред в-к „Преса“ бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова. Сега тя си седи в София „застопорена в аналитична дейност“ – пише част от програмата на ГЕРБ.

Имам свръхенергия и трябва да я уплътнявам. Не мога да легна на един шезлонг и да чета книги.

Рязането на ленти беше милимунда от времето ми, ангажирано с толкова много неща през тези години.

„ГЕРБ осмисля грешките си. Да, ние не се справихме с много неща, но което и да е друго правителство да бе, то пак щеше да управлява в криза и хората щяха да са ощетени по един или друг начин“, категорична е Лиляна Павлова. Според нея „с г-н Дянков имахме различен начин на мислене и на приоритети. Много пъти съм му казвала: Добре де, Симо, хайде събери ни икономическите министри, дай да си поговорим, имаме сериозни проблеми. Е, Дянков не ни събираше…“.

Стрелец съм и съм много огнена и емоционална, влизам с бутонките напред, казвам си всичко директно, дори брутално, това ми изяжда главата, споделя още бившият регионален министър.

Лиляна Павлова разказва, че не се развежда  и има прекрасни отношения в семейството. И с премиера си общуваме семейно заедно със съпруга ми, често заедно вечеряме.