Турската Моника Белучи разцепи Галатасарай – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Любовна драма може да се окаже фатална за Галатасарай преди сблъсъка с Реал Мадрид в Шампионската лига. Турците помпат мускули преди мача с „Белия балет“ днес, но в съблекалнята им гори, пише вестник „Стандарт“.

Причината за това е щерката на Али Раза от „Листопад“ – Неджля. Актрисата Фахрие Евджен, известна още като турската Моника Белучи, забърка класически любовен триъгълник с двама асове на „Джим Бом“. Папараци я изловиха в компанията на Бурак Йълмаз. Талантът, за чийто подпис спорят Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, бе хванат как взема красавицата от дома на приятелката й Синем Кобал.

Двамата се отправили на романтична вечеря край Босфора. „Гледайте да не одраскате колата ми“, обяви гордият Бурак на фотографите, които се блъскаха пред бялото му „Бентли“.

Тази сцена обаче едва ли се е харесала на Хамит Алтънтоп, който от около месец се води официално гадже на Фахрие. По ирония на съдбата главен виновник за свалката между двамата отново била Синем Кобал, която е ходила с Арда Туран. Хамит и Неджля се залюбили на премиерата на нейн филм. Явно обаче аткрисата е преценила, че е по-добре да хване младото лъвче, а не застаряващата звезда Алтънтоп.

Арда Туран, който е неволен параван на любовните страсти, пък посети бившите си съотборници преди мача с Реал. Крилото на Атлетико Мадрид разкри клюки от „Белия балет“ на треньора Фатих Терим, който бе посрещнат от тълпа фенове в Мадрид. Докато Императора се снимаше с тях, Емануел Ебуе показа чувство за хумор. Защитникът бръкна в ухото на репортер, докато той обявяваше началото на ексклузивно интервю с него.

„Стандарт“