Хубава жена, секси умница или една различна Ема Уотсън

3
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Колкото и да се старае, Ема Уотсън трудно ще излезе от образа на симпатичната умница Хърмаяни Грейнджър. 8-те филма за Хари Потър бяха част от живота ѝ точно 10 години, а когато си само на 22, десетилетието определено е от огромно значение.

Предстои да видим чаровната британка в провокативна лента, продуцирана от София Копола. Там тя ще се превъплъти в образа на секси обирджийка, която носи името Ники.

Ролята е доста палава и това определено вече е направило впечатление на мъжката половина от човечеството. Или поне на редакторите от списание GQ, които са избрали да сложат на корицата си Ема, но преобразена в същността на Ники. Pretty Woman Прави впечатление, че роклята, с която е облечена актрисата, е същият модел като емблематичната дреха, с която Джулия Робъртс направи фурор във филма от 1990 година „Хубава жена“. Дали е случайно съвпадение, или идеята е да се направи препратка към класическата лента, не знаем, но хрумването определено ни харесва.

Фотосесията обещава да бъде гореща. И това съвсем няма да бъдат единствените секси снимки, в които сме виждали Ема Уотсън. Съвсем наскоро тя се раздели със задръжките си и засне няколко артистични кадри, в които голото тяло, макар и прикрито, е издигнато в култ.

Ако тази статия ви е била интересна и искате да научавате още новини от живота на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!