Горещата Хейдън Панетиер мечтае да бъде майка

2
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Хейдън Панетиер се раздели със здравеняка Владимир Кличко през 2011 година. В началото на 2013 обаче старата любов все още не бе хванала ръжда и пламна наново.

Сега вече има слухове, че двамата са сгодени. И ако се окажат истина, изобщо няма да се учудим – понякога кратката раздяла променя двама души, така че да се разбират по-добре от преди. След болката от изгубената любов човек осъзнава какво трябва да коригира в себе си и къде точно е сбъркал.

сп. Glamour Актрисата от сериала „Герои” говори за връзката си пред списание Glamour и разкрива бъдещите си планове в тази насока. 23-годишната приятелка на световноизвестния боксьор споделя, че не изключва варианта да стане майка за пръв път съвсем скоро.

„Преживяла съм доста неща и не се чувствам на възрастта си. Усещам, че съм била родена, за да бъда майка”, разкрива тя. „Понякога хората говорят за създаването на поколение сякаш животът им ще свърши и никога няма да имат възможност да правят каквото и да е. Според мен майчинството е най-красивото и вълнуващо нещо…”.

Тя допълва още, че би жертвала цялото време на света, за да го прекара с децата си.

сп. Glamour Хейдън разказва пред изданието как Владимир се е променил след раздялата. Двамата си останали приятели и именно това им помогнало да започнат отначало.

Актрисата твърди, че възгледите й относно брака и връзките не са повлияни от взаимоотношенията на родителите й. Това е добре – все пак баща й е влязъл в затвора заради домашно насилие върху майка й, когато Хейдън е била на 18 години.

Запитана дали е възможно мъжът, с когото е в момента, да бъде баща на нейните деца, тя отговаря, че изобщо не би се учудила. Е, надяваме се на двамата влюбени да им върви по вода и да реализират всичките си планове за розово бъдеще!

За още звездни истории се присъединете към Jenite.bg във фейсбук!