Каскадьорката Елица Ръжева чупи стъкла вместо Поли Генова в новия й клип

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

В новия си видеоклип към песента „За нас“ Поли Генова чупи с юмрук голямо стъкло. Или поне така ще си мислят зрителите.

Всъщност каскадата изпълнява Елица Ръжева, която изхвърча от кола вместо актрисата Селена Гомес по време на снимките на филма с нейно участие „Бягството“ в София. Миналата неделя световната шампионка по самбо и професионален каскадьор отделила 3-4 часа, за да се включи в снимките на новия клип на Генова. Наложило се да строши общо 6 стъкла с най-различни размери, за да може екипът да заснеме чупенето от най-различни ъгли. „Не е нищо особено. Прави се с удар с юмрук, както в бокса“, обясни Елица Ръжева.

Най-голямото стъкло, което счупила било с размери метър на 50 см, но имало и малки. За целта не е използвала никакъв предпазител, а удряла направо с гола ръка. Поради това дори „проляла“ няколко капки кръв на снимачния терен. „Само една-две драскотини“, каза Ръжева.

„За нас“ е създадена специално за кампанията на Световната здравна организация „Европейска имунизационна седмица“ и част от нея е включена в социален кли на инициативата. Песента ще е в дебютния албум на Генова, който скоро ще е на пазара. Засега в интернет е качен само кратък клип от снимките на видеото.

Музиката на „За нас“ е дело на Магомед Алиев-Мага, а текстът написала сценаристката Теодора Пиперевска. Режисьор на видеоклипа е Драгомир Шолев.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти