Колко важен е размерът?

1
Добави коментар

Банална, но винаги актуална тема. И въпрос, който мъжете често си задават, поглеждайки неуверено към пантлона си, и на който редовно жените отговарят, че размерът няма значение, изпитвайки силното чувство, че лъжат.

Колко важен е размерът?

Връзката между размера и женското удоволствие не е толкова голяма, колкото се твърди. Но все пак има такава.

Тъй като най-чувствителното място е при отвора на влагалището, а не в края му, дължината на пениса не е толкова важна, а по-скоро от значение е размерът в диаметър. По време на секс ширината, а не дължината е отново по-важна. Защо това е така? Причината е, че при възбуда влагалището се разширява (около 3-6 см.) и малкият размер не води до необходимото триене, стимулиране на G-точката и усещане за наслада.

И може би е вярна приказката, че всеки си има половинка в живота, която трябва да намери и от гледна точка на размера (нейния и неговия), така че да си паснат. В този ред на мисли размерът е толкова важен, колкото и двамата партньори да чувстват удоволствие от секса. Защото понякога носителите на големи дадености са по-непохватни, а тези с по-малки са доста по-добри любовници. Размерът никога не е гаранция за добри познания и умения в секса. 

Виж: Твърде тясна/широка там долу? 

Кои са най-надарените мъже в света?

Статистиката сочи, че на първо са мъжете от негроидната раса, следва латиноамериканската, европеидната и азиатската раса.

Любопитно: Най-дългият пенис е с дължина34 см. Той принадлежи на родения през 1970 г. актьор, писател и ТВ водещ – Джон Фалкън.

Четете още:Рекорди в секса Ах, този размер… Истински истории: Има ли значение размерът? 

04.04.2013/Ели Йорданова