Зинедин Зидан подсказа, че „Реал Мадрид“ може да направят оферта за Гарет Бейл

1
Добави коментар
valentin.apostolov
valentin.apostolov

Зинедин Зидан загатна, че отборът на „Реал Мадрид“ може да направят оферта за Гарет Бейл, след като сподели, че според него крилото на „Тотнъм“ е най-добрият играч в Европа в момента.

Спортният директор на „Реал“ каза, че Бейл не отстъпва много на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Зидан каза: „Играчът, който ме впечатлява най-много тази година, не играе в „Шампионската лига“.“

„Той играе в „другата купа“ и това е Бейл. Уникален е. Прави нещата да изглеждат лесни, неговата скорост е плашеща, неговото ускорение е невероятно, защото той може да ускори внезапно на много малко място.“

„Плюс това е много добър технически. Не трябва да забравяме, че той играе футбол много добре. Наистина ми направи много голямо впечатление. Гледах го два или три пъти на живо, като това се случи наскоро срещу „Лион“. Това не се оказа най-добрият му мач, но всеки път, когато получеше топката, можеше да те изненада.“

Попитан дали Бейл е на нивото на Меси и Роналдо, Зидан каза: „Вероятно не е на тяхното ниво, но той е различен. Така че лично смятам, че не е далеч от това ниво.“

Английският вестник „Телеграф“ цитира приятели на Бейл, според които бъдещето на крилото зависи от това дали „Тотнъм“ ще се класират за „Шампионската лига“ и дали отборът ще бъде способен да се бори за отличия. Мениджърът на „шпорите“ Андре-Вилаш Боаш каза, че „Тотнъм“ нямат никакво намерение да се разделят със звездата си.

Източници на „Отбор.bg“ съобщиха, че отборът на „Манчестър Юнайтед“ също е направил запитване за Гарет Бейл. Александър Фъргюсън смята, че силата на „Юнайтед“ в Англия ще накара Бейл да види бъдещето си на „Олд Трафорд“.

В същото време отборът на „Реал Мадрид“ си осигури комфортна преднина в първия мач срещу „Галатасарай“ в „Шампионската лига“.

Кристиано Роналдо откри рано резултата, преди Карим Бензема да увеличи за домакините. Резервата Гонсало Хигуаин покачи на 3:0 през второто полувреме и това улесни задачата на испанския отбор на „Тюрк Телеком Арена“ следващата седмица.

Репортаж от срещата може да видите тук:

Свързани статии