Дай шанс на късмета си!

2
Добави коментар
pgp

Ела в Mall of Sofia oт 5 до 30 април, пазарувай за минимум 50 лв. и спечели подарък от Bank of Sofia! Участвай и можеш да спечелиш ваучер за пазаруване от 5 до 200 лв., карта за отстъпка или някоя от многото предметни награди от магазините на Mall of Sofia.

Покажи касовата си бележка на специално обособеното гише на главния вход, изтегли своята скреч карта и дай шанс на късмета си!

Подаръците са осигурени от: Mall of Sofia, Andrews, АРД Декор, Beauty Zone, Casyopea, Celio, Ciela, dm, Esprit, Etam, Eurooptic, Galdini, Golden Rose, H&M, Inglot, Jeff de Bruges, Kenvelo, KFC, Lalo, Lee Cooper, Mexx, Manicure Impress, Motivi, Mr. d’Oro, Opticlasa, Orsay, Palmers, Parfois, Promod, Sisley, Skiny, Subway, ТехноМаркет, United colours of Benetton, Yuno Perls.

Върху представените касови бележки се поставя печат на Организатора на Промоцията и касовите бележки се връщат на Участника.

Касовите бележки, с които Участник участва в Промоцията, следва да се пазят от Участника до приключване на Промоцията и да се представят при поискване. Печелившите Участници в Промоцията ще бъдат определени чрез изтриване на покритието на скреч-картата.

Скреч-картите могат да бъдат печеливши и непечеливши. На печелившите скреч-карти, след изтриване на покритието на скреч-картата е посочена спечелената от Участника награда, която спечелилият Участникът има право да получи в рамките на срока на Промоцията. На непечелившите скреч-карти, след изтриване на покритието на скреч-картата,  е изписан текстът „Късметът може би ще е с теб при следваща покупка”.

Краен срок за участие: 30 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.