Почистване на градини и дворове

1
Добави коментар
traiki333
traiki333

Ако притежавате къща или вила с голямо дворно място, мазе или таван намиращи се в окаяно състояние, което пречи на преминаването, а и на обитаването на къщата, значи е време да го приведете в нормален, изряден вид. Само така пребиваването и живеенето ще бъдат истинско удоволствие, а какво по-приятно от едно красиво и подредено дворно място. То ще ви позволи да подредите градината си и да я дарите с красив, естетичен вид.

Ако старите дървета пречат на покрива или избиват основата на къщата, и ви е позволено да ги отрежете, значи е време да се обадите на бригадата на Кърти БГ. Нашият екип ще изчисти, изреже и изхвърли всичко, което пречи на нормалното пребиваване във вашия двор. Ние имаме специалисти, които се занимават с рязане, подрязване и оформяне на дървесните корони, изкореняване на дънери. Те ще извършат процедурите като обезопасят мястото, така че да не бъдат засегнати електропроводи, кабели, огради, покриви. Професионалният екип с лекота се ще се заеме с почистване на мазета и тавани във Вашият имот.

Освен че ще разкрасите пространството около вашата къща, вие ще се отървете от всичко онова, което е задръствало и е пречело на прилежното оформяне на пространството. Истинските стопани знаят как да се грижат за имота си и как да внесат истински лукс чрез даденото им от природата. Възползвайте се от шанса, че притежавате къща и се погрижете дворното място да не потъва в забвение, бурени и трънаци. Кърти БГ ще почисти и извози всички боклуци до регламентирано сметище.

Ако мазето и тавана на къщата са затрупани със стари мебели фирмата ще ги изнесе и изхвърли на специализирано депо. Битовите отпадъци се събират в здрави чували и се транспортират до сметище. Този вид услуга фирмата предлага за гр София и региона.