ЛЕЛЕ! Ето как отрязаха принц Уилям

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЛЕЛЕ! Ето как отрязаха принц Уилям

ЛЕЛЕ! Ето как отрязаха принц Уилям 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Вижте как едно момиченце засрами принц Уилям пред цял свят

Където са Уилям и Кейт там са и всички журналисти, фотографи и папараци. Ето и как гафът на принц Уилям моментално обиколи цял свят.
При посещението си в Глазгоу херцогът и херцогинята на Кембридж бяха посрещнати от безброй свои почитатели, които искаха да ги видят. 4-годишната Шона Ричи също тръпнеше в очакване да види кралската двойка. Уелският принц Уилям остана очарован от момиченцето, което бе пременено в най-хубавата си рокля. Бъдещият татко реши да зарадва малката си почитателка като я дари с целувка. Ах, кое момиче не мечтае за целувка от истински принц, особено от чаровния Уилям, който е любимец на момичета от цял свят. Само че тук се случи нещо неочаквано. Шона Ричи рязко се отдръпна и не позволи на принца да я целуне.

Шона не иска целувка от Уилям

Засраменият Уилям се опита да скрие смущението си, смеейки се. Той каза: „Следващият път, Шона, следващият път!“, а момиченцето се сгуши в майка си. Да, но всички видяхме как принц Уилям се изложи.

А Кейт Мидълтън получи цветя от Шона

В последствие се оказа, че малката Шона всъщност е почитателка на бременната Кейт Мидълтън. Момиченцето поднесе прекрасен букет на красивата херцогиня и я дари с чаровна усмивчица.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: