Кристина Агилера отслабва!

1
Добави коментар
mlyubenov
mlyubenov

Няколко месеца по-рано Кристина Агилера уверяваше целия сят, че не желае да отслабва. „Обичайте ме такава, каквато съм!“ – твърдеше самата тя пред своите фенове.

Ето че обаче нещата се промениха. Задокеанските таблоиди коментираха информацията, че Кристина бързо отслабва и вече е свалила почти 12 килограма. Това наистина е успех! Певицата се връща към старото си телосложение – трудна задача, като ни е известно колко много плът има по него!

Известно е, че продуцентите ѝ бяха побесняли от преобразяването на Кристина Агилера в огромна лоена топка. На певицата обаче въобще не ѝ беше до техния гняв, защото се измъчваше от тежки семейни драми. 2011-а година се оказа кошмарна за нея. Това е поради неспирните скандали по време на развода със съпруга ѝ тогава. Певицата не само че не можеше да се възстанови от бременността ѝ, но и напълня допълнително.

Сега Агилера има друга причина да отслабва – коментира се, че тя и приятелят ѝ Матю Ратлър се готвят за сватба през това лято. Никой не притиска звездата да отслабва, но тя самата се е мотивирала да го направи, за да започне нов етап от своя живот с по-стегната визия. Сладките неща, с които Агилера се е тъпчела до крайност по време на трудния ѝ период от живота ѝ са вече окончателно останали в миналото на звездата.

Все още няма коментари.