ЕКСКЛУЗИВНО! Ким Кардашиян показа бременния си корем на г/оло

13
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЕКСКЛУЗИВНО! Ким Кардашиян показа бременния си корем на г/оло

Край на спекулациите! Ким Кардашиян е наистина бременна

Риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест са в очакване на първата си рожба. Откактто стана известно, че пищната Ким е бременна, тя не е отсъствала дори за ден от светските издания.
Изписа се много за това с колко килограма е наддала смуглата Кардашиян – по последни данни тя е качила около 25 килограма, пишат от yahoo.de.
Огромно количество критика се изсипа върху Ким и относно изборът й на тоалети. Звездата сякаш нарочно подбира рокли с вталени и силно изрязани деколтета, които карат огромният й бюст да изглежда неестествено голям.

УАУ!

Последната провокация, която се завихри около Ким Кардашиян, бе, че тя дори не е бременна, а само се преструва и играе ролята на бременна. Бебето щяло да бъде износено и родено от сурогатна майка.

Ето го и бременното коремче!

Ето го и доказателството, че това изобщо не е вярно. Ким Кардашиян показа бременното си коремче на г*ло и с това сложи край на всички клюки и спекулации относно бременността си. Тя публикува своя снимка пред огледалото, на която на първи кадър е по домашно облекло (клин и блуза), а на втория е повдигнала блузата и ни показва гордо коремчето си. Под снимката бъдещата мама публикува само „Baby Love“.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: