УАУ! Вижте каква „играчка“ имаше в шоколадово яйце

0
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте каква „играчка“ имаше в шоколадово яйце

Това шоколадово яйце промени живота на Лори

Шоколадовите яйца вътре с играчка са любими не само на децата, но и на възрастните. На 9 април 2013 година се навършват точно 10 години, откакто Матю Ричмънд предложил брак на приятелката си Лори. Диамантеният пръстен бил специално изработен за прекрасната Лори, но още по специално било самото предложение.

Годежният пръстен бил скрит в сърцевината на шоколадовото яйце, а Лори ни най-малко не подозирала за специалната изненада, която я очаквала.
„Бях огромен почитател на малките играчки и имах цяла витрина с миниатюрни роботи“ спомня си за детството Матю Ричмънд. Малкото човече и годежният пръстен разбира се били съпроводени от упътване за сглобяване. „Сам нарисувах упътването. Всяка вечер до три сутринта една седмица преди предложението седях на бюрото и се бъхтех“, споделя Матю.

Диамантен годежен пръстен в шоколадово яйце

А Лори ще запази спомена за този специален ден и най-специалното и сладко шоколадово яйце завинаги: „Беше дъждовна сряда.“, спомня си тя. „Не беше нищо необичайно, че Матю ми подари шоколадово яйце. Той често го правеше. Когато видях диамантения пръстен направо се побърках. Тогава той коленичи и ми направи предложението. Аз разбира се веднага казах „Да“.
Това наистина е било едно много специално шоколадово яйце и едно много романтично предложение.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: