Хотел Афродита – Несебър. Почивка през Лятото

1
Добави коментар
amigostravel
amigostravel

Хотел Афродита – Несебър. Почивка през Лятото
Добавено на: 16 декември 2014 в Несебър, почивки на море

Previous Image

Next Image

Описание

Хотел Афродита е разположен в новата част на град Несебър. Хотелът се намира на самия Южен плаж и предлага отлични условия за настаняване, като може да се радвате на лукса в хотела и на невероятната гледка, която той предлага.В непосредствена близост до хотела се намира центъра на града, където може да намерите много заведения, ресторанти и магазини, а Стария град се намира на 5 мин. пеш от хотела. Несебър е град, богат на културни забележителности, където може да изкарате една перфектна почивка.

Настаняване

Хотел Афродита предлага настаняване в 70 двойни стаи, 3 студиа и 1 апартамент. Всички стаи са оборудвани с телевизор, телефон, мини бар и климатик.

Хотелски услуги

Хотел Афродита предлага на своите гости: ресторант, открит басейн, детски басейн, фитнес, обмяна на валута , билярд , велосипеди, коли под наем, сейф на рецепция – 4 лв / ден, паркинг – безплатно.

Цени

Гласувайте за тази оферта.

Запитване за резервация

Полетата отбелязани със * са задължителни!

Моля попълвайте формата внимателно и по възможност на кирилица!
Предоставяйки информацията за контакт с Вас се съгласявате да се свързваме с Вас по мобилен, стационарен телефон или e-mail във връзка с Вашето запитване.
Изпращайки запитване за резервация Вие декларирате, че сте се запознали с Общите ни условия за организирано туристическо пътуване.
Може да направите Вашата резервация и по телефон: 0885 161260, 032 621450.

Моля, попълнете формата за запитване! Ще направим всичко възможно да Ви отговорим в най-кратки срокове!

Добави мнение