Елен Янкова не била интимна с Ваташки, само го защитавала

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Нито Ива Павлова, нито адвокат Елен Янкова са интимни половинки на затворника Янко Ваташки. Това стана ясно от интервюто на двете в предаването на Нова телевизия “На светло”. Първата му била просто приятелка, а втората – просто адвокат.Янкова обясни, че Ваташки е бил вкаран в карцер, след като е бил внесен протест от нея. “Ние се принудихме да направим този протест пред затвора, за да привлечем общественото внимание”, каза тя.

Заместник-министърът на правосъдието отказал да се включи в предаването и да коментира въпроса.

Янкова настоя Ваташки да бъде освободен заради тежкото му здравословно състояние. Тя поиска оставките на началника на затвора, на неговите заместници и на лекарите. “И Янко Ваташки веднага на свобода”, заяви тя.

Ива Павлова посочи, че не само лежи незаконно в изолатор, но надлежава присъда.

Едва в края на разговора нагло намърдалият се в студиото Алексей Петров се обади. Той също засвидетелства лошите условия в родните затвори. Той подкрепи болния Ваташки, като каза, че той е бунтар, който се бори за справедливост. Според него и Национално Движение “Съвършена България”, което поведе бунта в затвора преди дни, също се бори за справедлива кауза. Водещата пък го затапи, че си бил изговорил ефирното време за една година напред.