РОЛКИ ЗА РЕТРО ПРИЧЕСКА-(ВИДЕО)

1
Добави коментар

5/19/2012

0 Comments

 

ИСКАТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ЗАШЕМЕТЯВАЩО С РЕТРО БУКЛИ      ВЕЧЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГОРИТЕ КОСАТА СИ С РЕТРО ПРЕСА. ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ЕДИН ИНОВАТИВЕН МЕТОД ЗА КЪДРЕНЕ ,РОЛКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО ПРИЧЕСКАТА ВИ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПЕРФЕКТНО.

Ролките са лесни и удобни за използване в домашни условия, подходящи са за дами от всякаква възраст,както и за коси в различни дължини.. Поставят се върху мокра коса. Резултатът от този метод на къдрене е изключително красив и ефектен,заложили на тази прическа ще привличате одобрителните погледи на околните.

Внесете романтика в своя живот с лек ретро нюанс във външния вид!  Небрежно спускащи се къдрици или някой закачлив кичур паднал върху раменете, ще Ви придадат нежното излъчване на героиня от стар френски филм!С прическа, оформена с ретро ролки, ще придадете на Вашата визия изисканост с романтичен привкус! Прическата, създадена с ретро ролки е екзотична и впечатляваща! Изкусителните къдрици и вълни, които се получават ще Ви придават елегантност и сексапил. Издръжливостта на прическата е до следващото измиване. Идеална е за среднощни забави или ежедневни авантюри!  

Очаровайте всички с перфектен външен вид и внимание към детайлите! Бъдете неотразима!!!

Цената на пакета ролки е 15 лв,може да го закупите от тук