Спечели кошница с продукти от Lidl или ваучер за пазаруване

1
Добави коментар
pgp

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

Да хареса Facebook страницата на Lidl Bulgaria; Да приеме Facebook приложението; Да избере за кой тип дневна малка награда иска да участва; Да покани минимум 5-ма (петима) приятели, които да приемат неговата покана, за да участва за дневните награди.

За да бъде отчетено, че е приета поканата от потребител, то същият трябва да извърши следните стъпки:

Да хареса Facebook страницата на Lidl Bulgaria; Да приеме поканата в рамките на играта – това се осъществява чрез приемане на Facebook приложението на играта.

Дневните награди ще бъдат изтегляни автоматично чрез електронен жребий в края на всеки календарен ден от периода на Играта. За край на деня се приема 23:59 часа.

Големите награди ще бъдат изтеглени чрез електронен жребий автоматично в рамките на 3 (три) работни дни след края на периода на играта.

Печелившите ще бъдат обявени на Facebook страницата Lidl Bulgaria в раздел „Печеливши“, в рамките на 24 часа от изтеглянето им (до 23:59 на следващия ден). Също така печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на email адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook.

Включвайки се в Играта, при спазване на механизма от Раздел II участниците се включват в томболата за следните награди (Снимките на наградите използвани в играта са с илюстрационна цел. Възможни разлики):

30 броя малки награди (продуктови кошници на приблизителна стойност 40лв. – ще бъдат раздавани по 3 на ден;

3 броя големи награди (парични ваучери на стойност 100 лв. за магазините на ЛИДЛ) – ще бъдат раздадени в края на играта.

Краен срок за участие: 17 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.