Община Средец се сдоби с нова зала за спортна дейност

1
Добави коментар
Manuelska
Manuelska

Община Средец се сдоби с нова зала за спортна дейност, съобщиха от от там. Залата е излолзвана до сега за физкултурен салон и се намира в бившото помощно училище. Помещението притежава необходимите размери за спортна дейност, ремонтирано цялостно по проект, поставена е алуминиева дограма на прозорците, обзаведена е с климатици.

Идеята на младежката организация „Нашето Място” е реализирана със съдействието на кмета на Община Средец инж. Иван Жабов.

Залата може да се ползва от 18 до 20 часа в понеделник, сряда и четвъртък, а през почивните дни от 16 до 20 часа. На  желаещите да спортуват активно ще бъде издадена специална карта-пропуск, с която ще имат достъп до залата в предварително посочен график. Залата е обзаведена с полупрофесионали маси за игра, които максимално да удовлетворят изискванията на любителите. „Това е един от първите ни осъществени проекти, който нямаше да бъде възможен без финансовата подкрепа на Община Средец.

Лично искам да изразя благодарността си към инж. Иван Жабов, който подкрепи  идеята и помогна да я осъществим в най-кратки срокове“,  сподели Марин Димов- мл.експерт-младежки дейности и спорт в общинска администрация. Развитието на спорта на любителското ново е един от приоритетите на Младежкия план за развитие.