11 начина да направите жената по-щастлива

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

То е ясно, че няма един категоричен отговор, нито пък някое от предложенията по-долу е със 100% успеваемост, но все пак сме длъжни поне да се опитаме, пише div.bg.

Ако не сте съгласни с написаното, или пък сте ядосана жена, която не е щастлива и иска да сподели с някого мъката си, то не се двоумете и коментари ни пишете. Неслучайно ви приканваме за това още от сутринта – така ще имате повече време да излеете своята ярост, мили дами. А за пичовете, които четат това – най-добре си записвайте. Следват искрените отговори на потребители в Twitter, дадени на въпроса „Как да направите жената по-щастлива?“.

1. Винаги ѝ казвайте колко много означава за вас. Не я карайте да си мисли, че в живота ви има друг човек, по-важен от нея.

2. Никога не ѝ изневерявайте.

3. Никога не я унижавайте.

4. Дръжте се с нея като с принцеса.

5. Напомняйте ѝ, че сте голям късметлия, щом сте я срещнал.

6. ХАХАХАХХАХАХ. Това е невъзможно. Не, никога няма да стане. Щастлива жена? Ще умра от смях. Дядо Коледа, Великденски заек, Фея на зъбчетата, щастлива жена…

7. Щастлива жена – това е оксиморон.

8. Бъдете неин роб.

9. Хранете я редовно.

10. Винаги отговаряйте на обажданията и съобщенията, които ви праща. Купувайте ѝ разни неща, показвайте ѝ, че ви пука за нея, но не я задушавайте. И запомнете, че винаги е права.

11. Извинявайте се. Без значение кога и за какво. Превантивно се извинявайте. Извинявайте се и за това, че се извинявате.

А сега, за да не сме едностранчиви, веднага предлагаме алтернативния вариант, който е предназначен за дамите:

КАК ДА НАПРАВИТЕ МЪЖА ПО-ЩАСТЛИВ?

1. Правете секс с него.

2. Гответе му.

Готово!