Валя Балканска влиза в „Етажна собственост”

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Валя пристигнала от Смолян в София специално за снимките на „Етажна собственост”, но на снимачната площадка времето било абсолютно непредсказуемо със сменящи се за секунди слънце, силен дъжд и буреносен вятър. Силният вятър дори няколко пъти съборил част от техниката.

В епизода става ясно, че жител на кв. „Надежда” се готви да полети в космоса. Плъзват слухове за самоличността на космическия турист. Съседите правят всичко възможно да го разкрият, но все не успяват. Подозренията падат ту върху Джамбазов, ту върху ген. Джуров. Шефът на „Топлофикация” Проданов (Красимир Куцупаров) също се държи доста подозрително, а кметшата Сандъкова (Яна Огнянова) дори получава за подарък собствена звезда, кръстена на нейно име. Всички се готвят да пътуват в космоса, а вечните съперници Джуров и Джамбазов започват щуро и много комично състезание в космическата си подготовка.

Изненада има и на любовния фронт за домоуправителя Величко (Явор Гигов), който най-сетне ще се влюби! Преди известно време той остана вдовец и дълго страдаше по своята свирепа Мими (Милица Гладнишка). Но в епизода на „Етажна собственост” тази седмица сценаристите на „Идалго продакшънс” са оставили любовта отново да завладее Величко. Голямата изненада е свързана с дамата на сърцето му.