Спечелете комплект подаръци от Спиди

2
Добави коментар
pgp

Приятели, Спиди е в социалната мрежа от няколко дни, но вече набираме нови и нови фенове. Затова решихме да изненадаме някои от настоящите и бъдещите ни приятели във Фейсбук с комплект фирмени подаръци.

Швейцарско ножче, шапка, ключодържател-ролетка и удобни настолни бележки върху уникален мини-палет ще получи един на всеки 50 души, харесали нашата страница. Единственото условие е той да не е служител на компанията. Щастливецът ще бъде определян чрез жребий измежду всеки нови 50 души, които харесат Спиди във Фейсбук (напр. от 400 до 450, от 450 до 500 и т.н.).

Затова споделяйте с роднини, приятели и познати страницата на Спиди – нека те я харесат и може да спечелят комплекта подаръци. А това са само първите от много награди и изненади, които сме приготвили за всички вас от страницата на Спиди във Фейсбук.

Валерия Пекова и Петя Генова са първите наши фенове, които вече получиха подаръци. Още 8 комплекта чакат в нашия офис да пристигнат при своя нов собственик. Дали това ще си ти или някой твой познат?

Краен срок за участие: 22 Април 2013

Победители
Още веднъж екипът на Спиди, желае да Ви благодари за активността и да обяви късметлиите в нашата втора игра. Честито на Даниела Петрова, Константин Цонков, Вяра Томова, Виолета Валентинова, Кристияна Кръстева, Мими Павлова, Красимир Герасимов, Николай Самсиев, Цветелина Григорова и Лъчезар Гошев.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.