Casio G-Shock GA-200SPR

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Серията G-shock на Casio отбелязва 30 години присъствие в театъра на екстремните действия. По този повод от компанията готвят много интересни неща. Едно от първите е колаборацията между G-shock и производителите на маратонки Supra, родила един прекрасен часовник, решен в черно и червено – цветове, които ще допаднат на любителите и на двата бранда. Логото на Supra е дискретно поставено на каишката на часовника и не натоварва дизайна на дисплея по никакъв начин. 

Часовникът е едновременно с LCD-дисплей и аналогови стрелки. Оборудван с хронометър, аларма и възможност за показване на световно време, това е една класическа G-shock рожба – стилна и многофункционална. На гърба си уредът има специална гравюра, увековечаваща годишнината. Часовникът издържа на обичайните за тази серия „зловредни“ влияния – защитен от удари, анти-магнитен и водоустойчив до 200 м (20 bar). 

Моделът ще бъде пуснат на пазара в Япония по-късно този месец, а скоро след това и в останалата част от света. Цената му ще е 274 долара.

Casio