УАУ! Надникнете в спалните на звездите

4
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Това е най-личното пространство на известните линости

От всички сати и помещения в домовете ни спалнята е най-специална. Именно там ние прекарваме най-много време, докато спим. Ето защо и звездите особено много държат спалните им да са уютни и топли, а леглото, в което спят – да е като от приказките.
Ние сме събрали в една невероятна галерия едни от най-красивите и луксозни спални в Холивуд, Малибу, Лондон и от където още звездите имат имения. Надникнете в най-интимните покои на известните личности:

Ким Кардашиян и Кание Уест

Ким Кардашиян и Кание Уест още малко ще спят необезпокоявани в това огромно легло, тъй като само след няколко месеца имението им на стойност 10 милиона ще кънти от детски плач и смях.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Леглото на Анджелина Джоли и Брад Пит е наистина като от приказките – в класически стил и цветове, подходящо за най-известната двойка в Холивуд.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Ето къде се гушкат Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теру. Дали ще прекарат и първата си брачна нощ тук – по скоро се съмняваме и мислим, че ще предпочетат някое по-екзотично местенце.

Мадона

Кралицата на попа Мадона се шири в уникален апартамент в Манхатън – 500 кв. метра на стойност 23 милиона долара, а в спалнята й има дори камина.

Леонардо ди Каприо

Тук сме малко учудени – спалнята на Леонардо ди Каприо в къщата му в Малибу ни напомня повече на момчешка стая, отколкото на спалнята на един истински плейбой. Вие на какво мнение сте?

Кейт Мос

Топ моделът Кейт Мос се съгласи да покаже спалнята си в дома си в Лондон, но не и гардероба си. Какво ли толкова крие там вътре?

Миранда Кер и Орландо Блум

Семейната двойка Миранда Кер и Орландо Блум спят в една вълшебна спалня, обзаведена в бароков стил.

Рейчъл Уайз и Даниъл Крейг

Ето я и спалнята на легендарния агент 007. Всъщност имахме предвид на последния Джеймс Бонд. Тук спят сладко Даниъл Крейг и съпругата му Рейчъл Уайз.

Антоанет Иванова