Плетеният пуловер като стрийт вдъхновение » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Безспорно една от най-сантименталните дрехи е топлият пуловер, който много от нас свързват с плетивата на бабите си в детството. Напоследък обаче, той се е превърнал в тотален хит сред знаменитости и блогъри, които смело го вмъкват в градския си стайлинг.

Стрийт визиите изобилстват от разкошни аутфити, в които присъстват пуловери от най-различен вид. Блузонът, например, страхотно се съчетава с клинове и вталени дънки. Пуловери с по-къса дължина и фина плетка  могат да се наслояват с дълги ризи в комбинация с къси панталонки или поли.

Пролетта е идеален сезон, през който може да заложите интересен едноцветен или шарен пуловер. Неоновите и интензивни цветове звучат много свежо и актуално, а моделите с принтовете на точки, райета и всякакви геометрични мотиви грабват погледа на мига.

Модните икони Алесандра Амброзио, Миранда Кер и Джесика Алба са избрали различни варианти на плетени пуловери за своя уличен градски стил.

Пролетните колекции на повечето брандове предлагат интересни интерпретации на вечния пуловер. Ние селектирахме за вас няколко разкошни предложения от британския онлайн магазин boohoo.com, с които може да обновите гардероба си. 

Още страхотни пуловери от boohoo.com вижте ТУК!

Колекция с плетива от newlook.com вижте ТУК!

Колекция с плетива от 3suisses.bg вижте ТУК!

Автор: Делица Цонева