Джобен часовник Hermes

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Изключителна комбинация от злато и ръчно гравиране прави истински шедьовър луксозния часовник „Hermes“.

Вътрешната част на часовника също така е изработена от злато, циферблата е направен от 24 карата злато и е покрит с кафяв емайл.

Капакът на часовника е с диаметър 48 мм., направен е от бяло злато, върху което е изписано „Hermes“. Капакът на джобния часовник „Hermes Arceau Pocket Voultes“е с фантастична украса, за чието изработване са били необходими близо 150 часа. Той е направен от отделни дискове от бяло и розово злато.

Дисковете са направени всеки един отделно, след което са запоени. На край, за да се запази цялата тази красота часовникът е облян с лак от бяло злато, което му придава допълнителен блясък.

Златните части на часовника са в три нюанса – тъмно сиво, розово и светло сиво. Часовникът е механичен и е символ на мощ и лукс, а любителите на уникати непременно искат да имат подобно нещо в колекцията си.

Вътрешната част на часовника също така е изработена от злато, циферблата е направен от 24 карата злато и е покрит с кафяв емайл. Часовникът е поставен в специална рамка, която има каишка. За изработката на мини калъфката е използвана най-качествена кожа на алигатор от Хавана. Естествено това удоволствие има цена и тя е 74 000 щатски долара.