Агенция БГНЕС – Бабикян: Борисов демонстрира въпиюща некомпетентност

8
Добави коментар
javorkal
javorkal

2013-04-13 16:41:31
Общество

Бабикян: Борисов демонстрира въпиюща некомпетентност

Изказването на Борисов е меко казано цинично, да не говорим, че е неадекватно, защото все пак за толкова години, от които последните 3 и половина в качеството си на премиер, трябваше да научи разликата поне между фискален резерв и стълба с пенсиите.
Това заяви за БГНЕС пиар експертът Арман Бабикян по повод изказването на Борисов, че пенсионерите изяли фискалния резерв. „Това са съвсем различни финансови инструменти. Очевидно в съзнанието на Борисов всичко това е една торба с пари“, заяви Бабикян. Така че, според него, освен нахалството и наглостта на изказването, няма как да не се отбележи и въпиющата загуба на компетентност.
Във връзка с оневиняването на прокурор Роман Василев от страна на главния прокурор Сотир Цацаров, който призна, че Василев го е подвел при искането за използване на СРС-та, Бабикян каза, че Цацаров не се е отмятал от думите си. „Но той се оформя като един добродушен кадровик на този етап, защото е очевидно, че няма проблем да бъде подвеждан и човек да продължи да изпълнява функциите си. Не знам защо така си представя работата си като главен прокурор. Очевидно има голямо доверие на хората в системата и е склонен да им прощава, дори когато го подвеждат. А подаването на оставката на Роман Василев, беше някакъв водевил. Никой не е имал намерение да взема оставка“, коментира още Бабикян. /БГНЕС
София / България