Футболистка се натрови с уиски менте, 14-годишен колабира след 5 водки

35
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Момчето е било прието в алкохолна кома…1

4-годишен тийнейджър е приет в благоевградското отделение по реанимация в тежка интоксикация и изпаднал в алкохолна кома. Младежът купонясвал с приятели в заведение в родното си село Крупник, до Симитли, и след обилно погълнат твърд алкохол му прилошало, като загубил съзнание, пише Монитор.

Осмокласникът Денис И. от Крупник ударил 5 големи водки и колабирал. Повече от 10 часа лекарите прочистваха организма на 14-годишния тийнейджър, докато го свестят и излезе от алкохолната кома. В късния следобед вчера зам.-директорът на МБАЛ-Благоевград информира журналистите, че животът на младежа е вън от опасност. Стабилизиран е и е вече контактен.

„Не ни пускат да го видим, слава богу, че ще се оправи“, казаха пък родителите му Румяна и Антон, които цял ден прекараха на пейка пред реанимацията. „Той е кротък, не пие, ходи на училище даже, в 8-и клас е“, уверено казва бащата на Денис. „Виновни са неговите приятели, а не хората от дискотеката“, допълва Румяна. Тя и бащата Антон са от ромски произход. Повиканата линейка от Симитли го транспортирала директно в Спешен център – Благоевград, а от там в реанимация.

Около полунощ срещу неделя непълнолетни футболистки решили да разпуснат след изиграните през деня мачове от женски футболен турнир в Благоевград за девойки до 17 години. В надпреварата участват отборите “Спортика” – Благоевград, “ЛП Суперспорт”, “Екомет” и ФК “Габрово”.

Непълнолетните състезателки решили да затвърдят феърплея извън футболния терен, като си купили бутилка уиски, което се оказало фалшиво и се затворили в една от стаите на хотел “Пилевски”.

На 17-годишната център-нападателка от отбора от Троян й прилошало и след като приятелките й позвънили на тел. 112, линейка я закарала в спешно отделение. За щастие тя се отървала само с промивки на стомаха.

novini.bg

15/04/2013