„Огън в кръвта: Високо напрежение“ или Джейсън Стейтъм се завръща

2
Добави коментар
gabriellepk
gabriellepk

Продължението на хитовия филм „Огън в кръвта“ (Crank) с участието на британския актьор Джейсън Стейтъм приближава България с официалната си премиера. Втората част „Огън в кръвта:Високо напрежение“ ще излезе по екраните у нас на 24 април 2009г. Световната премиера на екшъна ще е седмица по-рано.

В екшън хита от 2006г. „Огън в кръвта“ наемният убиец Чев Челиос прекара 24 часа в луда надпревара с времето, убивайки десетки хора и всявайки хаос и разруха из цял Лос Анджелис с единствената цел да поддържа нивото на адреналина си достатъчно високо, за да се пребори със смъртоносна отрова, инжектирана в тялото му. В още по-зашеметяващото продължение „Огън в кръвта: Високо напрежение“ героят на Джейсън Стейтъм е все така жив и готов да се сблъска с нови, още по-брутални изпитания. Филмът започва веднага, след като Чев пада от хеликоптер в края на първата серия. Оживелият като по чудо убиец е отвлечен от мистериозен китайски гангстер, който иска да вземе органите му. Три месеца по-късно Челиос се събужда и открива, че сърцето му е изтръгнато и заменено с изкуствено такова, подобно на батерия, която се нуждае от постоянно презареждане, ако собственикът й иска да оживее. Оттам насетне екшън героят ще премине буквално през огъня, за да избегне смъртта, която дяволски го гони…

Във втората част на филма, отново ще радва очите на дамите сексапилния Джейсън Стейтъм, познат ни от екшън поредицата „Транспортер“, филмите на Гай Ричи – „Две димящи дула“ и „Гепи“, „Италианска афера“ и др. Компания във филма му прави актрисата  Ейми Смарт, която бе част и от първия филм „Огън в кръвта“.    

източник:kafene.bg

прочетете още: