Нов мотор си купи мъжът на Ани, която едва не изгоря, за да спаси детето си

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Докато тече благотворителна кампания и хората изпращат пари за да подпомогнат лечението на Ани Цануйкова, която едва не изгоря, за да спаси детето си от пламъците при пожар в началото на декември 2012 г., в село Тополовец пълзи слух, че мъжът й си е купил нов мотор. „Карам мотор поне от пеш-шест години, такива мотори карам, имал съм и по-скъпи, и по-евтини,” обясни Дионис Грозданов пред bTV. Той обясни, че поредната вещ, закупена за скъпото му хоби, е втора ръка и че 6 от 8-те хиляди лева платил преди жена му Ани да пострада при пожара. „Тези 2000 лв. трябваше да ги дам, защото щях да изгоря със 6000 лв.,” допълни той.

Ани оправдава съпруга си и дори се ядосва на хората, съобщили, че семейството прави скъпи покупки, а събира пари за лечение и ремонт. „Защо завиждат, че на нас ни се дават пари за лечение и за къщата, като това моето е всеки ден болка, постоянно, аз не мога да си завъртам главата, едва ми се отлепя клепачът, за това ли завиждат?” недоумява младата майка.

Дионис пък е готов да се лиши от мотора, за да помогне за операция на Ани. „Продавам го, разбира се, даже в момента имам две коли, които продавам. Парите все за това ще използваме,” категоричен е той.

Семейството твърди, че ремонтът на къщата ще започне всеки момент, а рокерът-любител смята за доказателство, че не е злоупотребил с пари, факта, че застана доброволно пред камерата на bTV. „Ако бях нещо гузен, просто нямаше да го направя това нещо,” заяви той.