Влиянието на интернет върху бизнеса в България

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Първият ден на Webit Bulgaria Digital Summit ще Ви срещне с едни от най-успешните български мениджъри и маркетинг специалисти, както и със световни експерти в областта на дигиталните технологии. Сред международните експерти, които ще вземат участие по време на първия ден на Webit, ще бъдат Паулин Бътор, Главен регионален продуктов експерт социални медии в Google и Томас Джинилд, Управляващ Директор на Gemius Дания, който ще сподели интересни данни за ефективното таргетиране във финансовия сектор.

Както българските, така и международните експерти, представители на финансовия сектор, банките, застрахователния бизнес, търговията с бързооборотни стоки, фармацефтичната промишленост, здравеопазването и автомобилната индустрия ще споделят как интернет променя основните индустрии.Специално внимание през първия ден ще бъде отделено на всеки един от секторите. Предвидени са както лекции, така и панелни дискусии, в които ще се включат експерти от съответния бранд.

След церомонията по откриването програмата ще продължи с панел за финансовия сектор. В него ще вземат участие Томас Джинилд, Управляващ Директор на Gemius Дания, Огнян Димитров, Мениджър Партньорски Взаимоотношения в „Мобилтел” ЕАД, Екатерина Кирилова, Директор „Маркетинг и клиентски сегменти“ в „УниКредит Булбанк”, както и София Христова Директор Онлайн застраховане, „Дженерали Застраховане” и Деян Василев, Главен Изпълнителен Директор на Moite Pari.Tе ще обсъждат дигиталния маркетинг, мобилните решения и успешните практики от България и света в сферата на финансите, застраховането и банките.

Сред останалите лектори и панелисти, които ще излязат на сцената на Webit на 24 април ще бъдат Лазар Малаков, Мениджър „Жизнен цикъл клиенти” в МЕТРО Кеш енд Кери България, Павел Пенчев, Прокурист в „Еконт Експрес” ООД, Жанет Баирева, Изпълнителен Директор на Allegro Group, Весела Симова, Съосновател на bebebook, Мария Георгиева, Основател и Главен изпълнителен директор на United Partners, Даниела Димитрова, Маркетингов мениджър на BMW Bulgaria, Александър Григоров, Продуктов и интернет-маркетинг мениджър в Toyota Balkans, Александър Варов, Управител на Posteffects, както и Христо Ласков от Publicis, Иво Цеков от Piero97, Петър Делчев от Mail BG и други експерти.

В края първия ден от събитието ще се състои и връчването на наградите за онлайн ефективност и маркетинг Webit Awards.

Ако все още не сте заявили присъствието си на Webit Bulgaria Digital Summit можете да го направите като се регистрирате на http://bit.ly/11a0McB.