Могъщо Барби е с най-голямото дупе на планетата

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Реалните Барби представителки не са рядкост, но тук представената последователка определено се отличава от множеството свои колежки.

Поредната Барби е харесвана от мъжете и е спечелила 28 000 долара от способността си да поставя всевъзможни неща върху задните си части.

Американката е на 42 години, разведена с 3 деца. Разказва, че необичайно голямото ѝ крушовидно телосложение е започнало да се оформя, когато е влязла в пубертета.

„В училище отнасях безмилостни подигравки за размера ми и живеех в рокли, които приличаха на палатки. Заради това, че изглеждах така, като тийнейджър възприемах всеки ден като битка и бях много нещастна. Когато завърших училище, тежах над 130 килограма и половината от тях бяха в областта на дупето ми.“

Днес Барби е достигнала тегло от над 220 килограма, но вече не се отчайва от този факт. Мъките ѝ са приключили преди около половин година, когато на улицата ѝ дали флаер за парти на организацията Big Beautiful Women (Големи красиви жени). Нашата героиня решила да посети събитието – озовала се сред множество възпълни жени, както и немалък брой мъже, които били техни фенове.

Същата вечер Барби получила предложение да стане модел, тъй като огромното ѝ дупе и „визуалната прилика с Барби“ щели да се котират добре. Отначало жената си помислила, че се шегуват с нея, но все пак се съгласила да позира за няколко снимки.

Сега, няколко месеца по-късно, тя вече е спечелила над 28 000 паунда от необикновената си фигура и способността си да балансира различни предмети върху задните си части. Дори нарочно яде повече, за да качи още килограми върху тази част от тялото си. Надява се, че може да убеди Рекордите на Гинес да създадат нова категория – за най-голямото дупе в света, което служи за етажерка.

„Често го използвам да слагам храна върху него, докато приготвям вечерята за семейството. Чудесно е също така за поставяне на продукти за чистене, когато шетам из къщи, или за леки закуски, докато си лежа на дивана вечер.“

Доста едрата галерия на новото Барби, в Jenite.bg.