УАУ! Невена Цонева взриви аудиторията

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Невена Цонева взриви аудиторията

Най-новият клип на Невена Цонева направо ни оставя без думи

Поп певицата Невена Цонева се завърна с нов сингъл. Парчето се казва „Десет нощи“, а премиерата му беше само преди няколко седмици. Новата песен на победителката в първия сезон на музикалния формат „Мюзик айдъл“ не се очертава да стане голям хит, но едно е сигурно – с това парче и особено с клипа към него, Невена успя да втрещи всички.

Поп певицата явно силно се е повлияла от половинката си Венелин Венков, барабаниста на Ку-ку бенд. Звученето на Невена е преминало от поп към поп фолк. „Десет нощи“ е по текст и музика на самата изпълнителка, а аранжиментът е на дългогодишното й гадже Венко.

Невена с нова визия

Но не само етностилистиката в музиката на Невена Цонева бе изенада за феновете й, но и визията на айдълката в клипа. Там тя провокира с атрактивни тоалети, сред които се очертава изключително изрязано боди. Прилепналото по тяллото на Невена боди създава зрителната илюзия, че певицата е почти г*ла, но ако се вгледате втори път ще видите, че това е бял плат, а не г*ла кожа.
Дръзкото поведение на певицата в клипа и стайлинга също както музиката й започва да напомня адски много на поп фолк. Дали това не е окончателната стъпка на Невена към по-лекия жанр?!

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=f26b5CW1_U0

Клюки.вс препоръчва и: