Душ слушалка с филтър за премахване на вредния хлор, много подходяща за къпане на бебета и малки деца само за 15.40 лв….

1
Добави коментар
pavirani
pavirani

„Денят се познава от сутринта”, казват мъдрите хора и наистина е така!Ако започнем още от сутринта с усмивка, такъв ще бъде целият ни ден! Ако го започнем с настроение, такъв ще бъде до края – това е сигурно! За начало едно свежо душче ще ни зареди с тонус за целия ден! А, в края на деня ни пък един дълъг душ ще ни отпусне и релаксира! Затова къпете се на воля с една нова и иновативна душ слушалка, премахваща вредния хлор от водата и идеална за малки деца и бебета!

Вземете ваучер за Душ слушалка с филтър за премахване на вредния хлор много подходяща за къпане на бебета и малки деца само за 15.40 лв. вместо 22 лв. с 30% отстъпка от Фирма „Павирани“!

Ваучерът включва:

– 1 брой Душ слушалка с филтър за премахване на вредния хлор

/много подходяща за пречистване на вода предназначена за къпане на бебета и малки деца/

Технически данни:

-присъединяване ½‘‘ (външна резба)
-работна температура 2-45ºC
-уплътнение EPDM

Характеристики:

– отстраняване на активния хлор от водата
– бърз и лесен монтаж
– намаляване количеството на вредните метали
– съвременен дизайн
– икономичен и екологичен патрон

Душ слушалката с филтър е оборудвана със специален филтриращ патрон премахващ до 99% от вредния хлор и до 85% от пестицидите. Отстранява от водата вредните йони на тежките метали като живак, кадмий, арсен и олово. Бактериостатичните свойства на филтъра гарантира намиращата се в патрона KDF® смола. Системното използване на филтъра осигурява небходимата защита на вашата кожа, коса и бял дроб от вредните влияния на гореспоменатите вещества.

Душ слушалката е с три степени за регулацията на водната струя.

Опасни за здравето хлорни изпарения, отделяни по време на горещ душ изключително лесно атакуват през разширените от топлата вода пори, нахлуват чрез дишането в белия дроб, дразнят лигавиците на носа, очите и устата.

Ползи:

– облекчение за сухата кожа, раздразнени очи и лигавици
– здрава, гладка, естествено хидратирана и подмладена кожа
– по-мека и лесна за прическа коса
– предпазва белия дроб и лигавицата на носа
– премахва лоша миризма от водата

Фирма „Павирани“ е специализирана в дистрибуция и продажба на инсталации за ВиК и отопление. Предлагат всички видове тръби и части, фланци, преходи, радиатори, котли, голямо разнообразие на смесители, умивалници, тоалетни чинии, водомери, а също и ел. материали, бои, лакове, инструменти и крепежи.

В техните магазини можете да намерите над 6000 артикула.

Когато ви се повреди батерия – демонтирайте я, занесете в магазина, ако е възможно ще я отремонтират веднага. Ако имате проблем с течащи тръби, казанчета, водомери, сифони, или ви предстои ремонт или освежаване на апартамента заповядайте в техните магазини ще ви консултират колко средства ще са ви необходими за извършването му. Обучените ни консултанти ще ви помогнат да направите правилният избор отговарящ на вашите потребности и изисквания за качество и цена.

Фирма „Павирани“- решения за всеки проблем касаещ ремонти и повреди възникнали във вашия дом.

Погрижете се за Вас и децата Ви с иновативната душ слушалка на Фирма Павирани!