Три пъти УРА за гъстите вежди! видяна 8796 коментари 14

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Вече няколко сезона на мода са светлите, тънки извити вежди. Но през тази пролет навлиза радикално нова и противоположна тенденция – широките плътни вежди, предимно в черен или тъмно кестеняв цвят.

Ако се върнем назад във времето, на върха на модата през 90-те бяха ултра кльощавите модели с тънки и почти незабележими вежди. Тогава много жени нанесли на веждите си толкова големи щети, че за съжаление те вече не могат да пораснат. Затова внимавайте да не си причините същото нещо!

 

Оформянето на веждите е почти като наука. За радост, тя може да бъде усвоена от всяка жена, а положените усилия няма да бъдат напразни, тъй като красивата форма и плътност на веждите придава изтънченост на външния вид.

Най-новата почитателка на гъстите вежди е Николета Лозанова, която се похвали с нова снимки в социалната мрежа. Ето ТУК може да видите снимката и да оставите коментар дали ви харесва или не.

 

* Николета Лозанова

И все пак: Не робувайте сляпо на модните тенденции! Най-важното е добре да се вгледате в лицето си и да съобразите дали избрана форма ще ви отива.

В зависимост от това с какво и колко ви е надарила природата, можете да постигнете най-различни форми на веждите, но най-важното е те да не изглеждат смешно и нелепо, а да завършват цялостния ви облик и да придават на лицето ви завършеност и хармония.