Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека – 2 част

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Числата от рождената дата дават информация за нашето минало, настояще и бъдеще в 3-те аспекта на живота ни – професионален, личен, здравен.

За всеки от нас има предопределени вибрации, които съответстват на деня, месеца и годината, в която сме родени. Тези вибрации определят нашата съдба или карма. За конкретните, глобални събития не би могло да се получи никакво отклонение от закодираната събитейност. За други ситуации, които не са чак толкова значими в нашия живот, можем да лавираме, отлагаме или избързваме.

Тяхното значение и случване не играе определяща роля в живота ни. Глобалните, значимите събития в живота на всеки индивид са съдбовно предопределени още в мига на неговото раждане и никой не е в състояние да ги промени. Тези събития касаят нас и никой друг – за добро или не. Разчитайки прецизно цифрите в рождената  дата, можем да проследим даденостите на всеки индивид: какво най много умеем да прави (умения, способности, таланти), какви са  стремежите му, желанията, потенциала, с който идва, възможностите за разгръщане и реализация, към какво е най- добре да се насочи, за да се чувства удовлетворен?

Рождената дата може да ни посочи още:

Дали таланта се проявява в ранните години и можем ли в по- късен етап от живота да открием себе си?  
При кои хора са закодирани показатели за лидерски позиции- това знак от съдбата ли е
Какви са Вашите силни и слаби страни от характера?
Имате ли страхове / комплекси/, от детските години и с напредване на годините съществуват ли съдбовни показатели за тяхното преодоляване?
На какво да наблегнете, за да се чувствате в хармония със себе си?
Вашите способности, умения и таланти—търпят ли развитие в годините?
Защо някои хора до своята 33-та година трудно биха могли да разгърнат потенциала си
Можем ли да очакваме възход, да сме работоспособни и след 50-та си година?

За правилното тълкуване на рождената дата, трябва да се има предвид и фактът в каква комбинация се намира този показател с други важни компоненти като: жизнен път, лична година, периоди в живота на човека.
Необходимо е да се знае, че рождената дата на човека в цялата и съвкупност от числа на ден, месец и година на раждане и математическите взаимовръзки помежду им определят характера, същността на индивида. Денят на раждането разкрива една малка  част от цялостния образ на своя притежател.

За родените от 11-та до 21-ва дата

Родените на дата 11:
Притежават особена харизма. Буден ум, трудолюбиви, неуморни. Винаги непредсказуеми, реализират се в професионалното поприще. Винаги се стремят към лидерски позиции, отдава им се лекота при позитивни показатели в хороскопа. Имат голям енергиен потенциал, изпълнени са със заряд и решителност.

Родените на дата 12:
Дата 12 се характеризира с дисциплинираност, последователност. Много стабилна и силна вибрация, която винаги осъществява своите намерения и се съобразява с желанието на околните. Винаги имат цели в живота. Родените на дата 12 са истински щастливи личности.

Родените на дата 13:
Изключително творчески натури и обикновено са доста интелигентни. Не изпитват необходимост някой да ги съветва, направлява. Горделиви, напористи, устремени, към своите идеи и цели. Винаги си довършват започнатите планове и проекти. Трудно правят компромиси.

Родените на дата 14:
Водачество, много често си поставят велики цели и амбиции, съчетани с огромен интерес за реализация и финансова стабилност. Притежават пъргав и услужлив ум, бързо помнят, не им допада да ги напътстват, ръководят. Родените на дата 14 са проницателни, интелигентни и предпочитат да контактуват със сродните на тях хора.

Родените на дата 15:
Нежни, чувствителни и лесно раними. Стремят се към реализация, но трябва да имат цел в живота си- тогава са напористи и борбени. Техните мечти рано или късно се сбъдват. През определени периоди стават романтици, замечтани, които живеят в своя свят от мечти, и се чувстват добре само ако партньорът до тях ги разбира.

Родените на дата 16:
Това е една строга, но лирична и позитивно настроена вибрация. Склонни към романтизъм, размисли и анализи. Податливи  на красиви преживявания. Могат да бъдат стриктни и перфектни в работната сфера. Интуицията с годините се засилва. Правят чести промени в живота си. Работата, която вършат, трябва да е динамична и да търпи трансформации.

Родените на дата 17:
Самостоятелни, инициативни, решителни. Умеят сами да направляват своите стремежи, искания и желания. Проявяват и развиват голяма интуиция. Когато решат, са всеотдайни и се раздават до край на своите близки. Магнетични и с голям енергиен потенциал. Много често са новатори в областта си, открояващи се натури.

Родените на дата 18:
Родените на дата 18 са силни, властни, упорити и амбициозни. Техните лидерски качества и непокорен характер се проявяват още в детските години. По природа са дръзки и непримирими. Не търпят да бъдат критикувани. Притежават голям енергиен потенциал. Винаги имат хуманна кауза, за която упорито работят.

Родените на дата 19:
Това е една силна и непокорна дата, която не търпи чуждото мнение и не се вслушва в никой. Никога не се колебаят и трудно изпадат в депресивни състояния. Дата 19 е много силна вибрация, която никога не прави компромиси и винаги отстоява своите позиции. Праволинейни и последователни.

Родените на дата 20:
Родените на дата 20 са емоционални, отстъпчиви и лесно раними.  Хора с богато въображение, често стават благодетели. Сговорчиви, компромисни, жалостиви. Те притежават големи творчески и изобретателски способности. При определени обстоятелства реализират мечтите си.

Родените на дата 21:
Дата 21 е доста будна и преуспяваща дата, при която притежателят й добре съвместява упоритост, амбиция, реализация и добронамереност при контактуване с околните. Тя е от малкото дати, които нямат почти никакви проблеми при комуникацията с другите хора. Всеотдайни и безкористни.

Вижте също: Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека

Телефони за контакти с Нели Колева:0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net  www.nelly-koleva.com

 

19.04.2013/ Нели Колева