Любими лица от екрана ще чистят в цялата страна утре

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Популярни българи и обичани лица от екрана традиционно ще се включат в акцията „Да изчистим България за един ден!”. Утре, 20 април, те ще чистят заедно със стотиците хиляди доброволци в цялата страна и ще помагат на различни региони в страната да спечелят специалната награда за най-голям принос за опазването на природата.

Към акцията в Луковит ще се присъединят звездата от „Фамилията”Деси Бакърджиева, водещата на „Часът на мама” Дани Колева и екипът на Супернова медия.

Тодор Гаджалов, Александър Байчев и новите гласове на България Красимира Иванова и Васил Чергов ще чистят в Кюстендил.

Параскева Джукелова и Атанас Сребрев ще помагат в почистването на Сапарева баня заедно със семействата си.

Екатерина Дафовска и Игор Шабов от „Гласът на България” ще чистят в Чепеларе, а за акцията в Силистра заминават младите актьори от „Къде е Маги?” – Евелин Костова, Борис Лазаров и Елизабет Марангозова, заедно с Пламен Борисов и Гита Петкова от „Гласът на България”. Лицата на хитовото музикално шоу на bTV освен, че ще се включат в почистването на три региона извън София, ще забавляват гражданите им с много музика и песни след приключването на акцията.

Джина Стоева и още артисти от Ара Мюзик, както и водещата на „Духът на здравето” Неделя Щонова, ще се включат в чистенето на Пловдив.

В София Стефка Костадинова и Йорданка Благова организират акцията за почистване на кв. Панчарево. В кв. Симеоново ръкавиците слагат звездата от „Фамилията” и „Стъклен дом” Радина Кърджилова, любимите актьори Краси Радков, Мариан Бачев, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Ернестина Шинова, Албена Павлова, Стефания Кочева и Август Попов. На същото място ще се включат и балет Магаданс, както и певиците Кичка Бодурова и Маргарита Хранова.

Деница Михайлова, позната на зрителите като Мая от „Стъклен дом”, е организатор на акция за почистване в кв. Христо Ботев. Там ще се включат и трима посланици – на САЩ, Индия и Азербайджан. Специална организация в районите, в които живеят, са направили и звездите Силвия Лулчева и Елена Петрова.

Лицата на bTV Новините и други колеги от bTV ще чистят на Витоша в компанията на параолимпийската шампионка Стела Енева, поп певицата Сантра и много други. Част от екипа на телевизията ще се включи в първата акция за разделно събиране на боклуци от брега на язовир Искър.

В акцията ще се включат и екипите на нашите издания сп. „Мениджър“, „Мениджър Нюз“ и „Обекти“, които заедно с приятелите от „Мусала софт“ ще чистят в Ловния парк.

 Маркираните замърсени зони, както и пунктове за раздаване на чували и ръкавици, можете да видите тук

През целия ден на кампанията ще работи и телефонът на Националния доброволчески информационен център, на който можете да отправяте конкретни въпроси или да търсите съдействие –  тел. 0700 112 05.

Всичко за кампанията – www.daizchistim.bg