Sara и нейните любими червени обувки видяна 9218 коментари 1

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Обувките за една жена са задължителен елемент от нейната визия като закуската рано сутрин.

Любовта на жените към обувките, най-вече на висок ток, не може да се обясни с едно или две изречения и затова в повечето случаи действията говорят повече от думите. Или както при Sara от collagevintage.com броят чифт обувки говори за голямата й мания по този зашеметяващ аксесоар.

Трябва добре да преценим новите покупки, преминавайки от един сезон към друг. Все пак всеки нов сезон налага мода в света на обувките, но класическите модели си остават любими на мого жени.

На това мнение е и чаровната Sara, която залага на класиката, разчупвайки визията си с ярки цветове и уникални аксесоари.

Всяка жена иска да притежава много неща и да бъде задоволена от всякъде, а понякога и един чифт обувки са достатъчни, за да направите визията си пленяваща и секси.

Тя се сдоби със страхотен чифт обувки, класически, изчистен модел, с виок ток и най-важното – в червено!

Ако искате да прелъстите мъжете или да откриете мъжа до себе си изберете най-невероятния модел за вас в този страстен цвят. Модата предлага всякакви варианти, за да изглеждате атрактивно и удобно във вашето ежедневие.

Понякога не е нужно да залагате на множество екстравагантни дрехи, а на правилните аксесоари, които ще допринесат за магнетична визия.

Представяме ви три нейни визии с обувките на Krack.

Може да гласувате най-долу за тази, която най-много ви допада. Освен това снимките могат да ви вдъхновят за пролетен тоалет. Все пак времето става все по-хубаво и слънчево… Дайте да го посрещнем подобаващо ярко и свежо!

ВИЗИЯ 1:

яке: Pepe Jeans; блузa: H&M; дънки: Topshop, дамска чанта: Sandо; обувки: Krack; обеци: H&M

ВИЗИЯ 2:

яке: IKKS; блуза: Zara; панталони: Zara; дамска чанта: Sandro; обувки: Krack; гривни: Dannijо

ВИЗИЯ 3:

кожено яке:Zara; блуза: Zara; дънки: ASOS; обувки: Krack; гердан: Forever 21; пръстени: ASOS

БЛОГ: www.collagevintage.com