Ева Мендес медитира на гробищата

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Актрисата Ева Мендес призна в интервю, че посещава гробищата, за да избяга от стреса, предизвикан от ежедневните й проблеми. „Особено ми допадат старите църкви. Те допринасят за моя душевен мир. Всичко започна преди петнайсет години в Париж. Но когато посещавам гробища не се моля, а само медитирам“, обяснила холивудската звезда.Заради ежедневното напрежение звездата намира спокойствие само на гробищата. Разбира се това се случва, само когато има време за релаксация. През останалото време тя е заета на снимачната площадка или със своя приятел Райън Гослинг, с когото са заедно от септември 2011.

За личния си живот Ева признава, че никога не е била привлечена от лоши момчета. Винаги е настоявала да има до себе си джентълмен с маниери.

„Наистина не знам какво жените намират в лошите момчета. Никога не съм имала склонност към тях. Дълбоко в себе си съм консервативна личност. У дома слушам кубинска музика, домакинствам или правя нещо в градината. Обикновено не нося грам грим“, разказва хубавицата.