Камерън Диас се снима в п*рноклип

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Камерън Диас се снима в п*рноклип

Изкусителната блондинка ще разгорещи всички

Русокосото изкушение с едни от най-съблазнителните сини очи в Холивуд има намерение да ни подлуди за пореден път. Камерън Диас се е съгласила да се снима в най-новата комедия на Sony Pictures „S*x Tape“, пишат от iwoman.bg. Както личи от самото заглавие на филма, това няма да е обикновена комедия с романтична нотка, а по-скоро с*кс комедия. Ето и сюжетът на кратко, за да разберете какво се има предвид под този особен вид комедия: филмът ще ни покаже историята на една обикновена двойка на средна възраст, която се опитва да вдъхне малко огън, страст и живец на своя любовен живот. Решението е да се запише п*рноклип. Но на сутринта записът изчезва и от тук започва интересното!
Партньор на Камерън Диас в пикантната комедийна лента и във горещите сцени ще е Джейсън Сийгъл. Режисьор на лентата е Джейк Касдан, сценарият е дело на Кейт Анджело, а продуценти на филма са Тод Блек, Джейсън Блументал и Стив Тиш.
Честно казано нямаме търпение да видим горещата блондинка Камерън Диас в действие и сме любопитни до къде ще стигне тя в името на киното и своите почитатели.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: