Спечели страхотни награди с NESCAFE 3in1 COFFEE CUP 2

1
Добави коментар
silvy
silvy

Всеки потребител, който желае да участва в промоцията NESCAFE® 3in1 COFFEE CUP 2, закупува някои от продуктите с промоционална опаковка.
На интернет адрес www.nescafe3in1coffeecup.com или на фен страницата на компанията участникът попълва във формата за участие мобилен номер за връзка и заявява с колко стика (3, 9 или 12) и за коя от изброените награди иска да играе.
Наградите се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници – след въвеждане на броя стикове, участникът веднага получава съобщение с информация дали печели наградата, заявена от него или не.
В случай, че печели участникът следва да предостави следните данни: име и фамилия, адрес, електронна поща, на който да му бъде доставена наградата.
Един потребител, с един и същ мобилен номер, може да участва в промоцията до три пъти за 24 часа. Без значение дали е спечелил или не, при четвърти опит за участие, потребителят получава съобщение на сайта, което го уведомява, че е изчерпал правото си на участие за деня и да опита отново на следващия ден.
В случай че потребителят сподели на своята стена във Facebook, че участва в промоцията NESCAFE® 3in1 COFFEE CUP 2, той получава право на още един опит за спечелване на конкретна награда за съответните 24 часа.
Награди:
Видове и брой на наградите и брой стикове, с които се участва за всяка награда:
– 4000 портмонета – 3 стика за участие;
– 2000 кутии – вкусотии с NESTLE продукти – 9 стика за участие;
– 200 карти за подарък с номинал 100 лв – 12 стика за участие.
Участникът е длъжен да пази промоционалните опаковки на закупените продукти до 30 дни след приключване на промоцията с оглед сроковете за доставка на наградите, посочени в настоящите официални правила.
Представител на организатора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставения от тях телефон, с цел уточняване адреса за доставка на наградата.
Наградите ще бъдат доставяни по куриер в срок от 30 дни от изтегляне на печелившите
Играта изтича на 16.06.2013 г.:

Tags: coffee cup, gift card, nescafe, игра, кафе, нескафе