New Buick Riviera Concept на автоизложение 2013 в Шанхай

2
Добави коментар

Концептуалният модел New Buick Riviera показа новия стил на марката и ни плени със своите преливащи се форми

Още по темата

Повече за Buick

През 2007 година Buick вече показа визията на дизайна на марката под формата на Riviera Concept и едновременно с това отпразнува откриването на своя дизайнерски център в Китай. Няколко години по-късно, General Motors отново възобнови Buick Riviera Concept с допълнението „New“.

Концептуалният модел New Buick Riviera показа стайлинга на марката и ни плени със своите преливащи се форми. Предната част на автомобила е представена във формата на водопад, а LED дневните светлини очертава формата на крило – и двата елемента ще красят бъдещите модели Buick.

New Buick Riviera също е с двукрили врати

Относно крилата: както показва разработката от 2007 г. New Buick Riviera беше превзета от две огромни двукрили врати, които са окачени на покрива. Задната част на спортния автомобил също е в съзвучие с новия дизайнерски стил на марката.

В интериора дизайнерите на Buick са оставили отпечатък и с това са променили малко стиловото оформление. Използвани са алуминий, коприна и абанос.

Хибридна задвижваща система осигурява тягата

Относно задвижването, тази част е заводски Hybrid – осигуряващ тягата, чиито акумулатори могат да се зареждат с помощта на кабел или чрез индукция. Върхови технически акценти са управлението на четирите колела и електромагнитно управляемото окачване. За безопасността на пътниците се грижат 10 камери, които наблюдават трафика в непосредствена близост, както и 18 сензора които проектират всички данни на Head-Up дисплей.