Трябва да имаш: цветен клъч » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Безспорен хит сред тенденциите при чантите са страхотните клъчове, които дизайнерите ни предлагат под всякаква форма, цвят и стилистика. Те могат да бъдат шикозни пликове или кокетни малки „кутийки”, обсипани с пайети, камъни и декорации.

За специални събития на червения килим звездите обожават да носят миниатюрните дизайнерски чанти, но клъчът вече не e символ на класа и стил само за официални поводи, защото той се превърна в един от най-актуалните аксесоари сред модните икони, дори в ежедневието. Знаменитости и известни блогъри смело залагат на страхотни модели чанти от този тип за своя стрийт стил.

Ако все още не притежавате подобно фешън изкушение, задължително трябва да си набавите през тази пролет, за да заблестите със свеж, но елегантен аутфит. Днес селектирахме страхотни цветни модели, които са чудесен акцент, дори за най-семплата и деликатна визия. Те ще разчупят облеклото или ще подчертаят неговото дръзко звучене.

Нашите предложения са наситени с интензивни багри и принтове, защото през топлия сезон колоритното настроение трябва да бъде подчертано. Артикулите са от колекциите на онлайн магазините: boohoo.com, newlook.com, mybag.com, my-wardrobe.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни панталони под 100 лв!

Колоритна красавица за бала

Шик за абитуриентския бал в черно и бяло

Моден хит: прозрачни обувки

Супер хит: обеци с пънк звучене

Гореща тенденция в лимонено жълто

Плетеният пуловер като стрийт вдъхновение

Гореща тенденция в цвят лайм