Спечелете карта със 100 лв, кутии-вкусотии или портмоне от NESCAFE 3in1

1
Добави коментар
pgp

Купи 3, 9 или 12 пакетчета NESCAFE 3in1 с промоционална опаковка.

Избери наградата, за която искаш да играеш като регистрираш:

– 3 стика за участие за едно от 4000 портмонета;

– 9 стика за участие за една от 2000 кутии-вкусотии с NESTLE продукти;

– 12 стика за участие за една от 200 карти за подарък с номинал 100лв;

Разбери веднага дали печелиш!

Продукти за участие: NESCAFE® 3in1 Classic Стик от 17.5g; NESCAFE® 3in1 Strong Стик от 18g; NESCAFE® 3in1 Classic Плик от 12 стика по 17.5g;

Всеки потребител, който желае да участва в промоцията NESCAFÉ® 3in1 COFFEE CUP 2, закупува някои от продуктите с промоционална опаковка, изброени по-горе.

На страницата на играта участникът попълва във формата за участие мобилен номер за връзка и заявява с колко стика (3, 9 или 12) и за коя от изброените награди иска да играе.

Наградите се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници – след въвеждане на броя стикове, участникът веднага получава съобщение с информация дали печели наградата, заявена от него или не.

В случай, че печели участникът следва да предостави следните данни: име и фамилия, адрес, електронна поща, на който да му бъде доставена наградата. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от промоцията.

Един потребител, с един и същ мобилен номер, може да участва в промоцията до три пъти за 24 часа. Без значение дали е спечелил или не, при четвърти опит за участие, потребителят получава съобщение на сайта, което го уведомява, че е изчерпал правото си на участие за деня и да опита отново на следващия ден.

В случай че потребителят сподели на своята стена във Facebook, че участва в промоцията NESCAFÉ® 3in1 COFFEE CUP 2, той получава право на още един опит за спечелване на конкретна награда за съответните 24 часа.

Няма ограничение относно броя заявявания на дадена награда за периода на промоцията, с изключение на ограничението по-горе.

Краен срок за участие: 16 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.