Прекрасният съпруг на Моника Белучи

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Признаваме си, дори не предполагахме, че пррелестната Моника Белучи е омъжена. Изглежда съпругът на актрисата се пази от прекалени публични изяви и оставя жена си да блести под светлината на прожекторите. А тя го умее до съвършенство.

Колегите от FitWell вече са ни споделяли здравословните тайни на чаровната италианка. Изглежда обаче и съпругът ѝ си има свои хитрини, защото също изглежда зашеметяващо.

Неговото име е Венсан Касел и той също е актьор. 46-годишният французин определено не отстъпва на жена си по сексапил и изглежда дяволски добре за възрастта си. За да ви убедим в това, ще ви покажем няколко изкушаващи фотоси на звездния мъжага. Въпросните снимки са правени преди броени дни, на един от най-хубавите плажове в Рио де Жанейро – Арпоадор. Както се вижда, Касел се намира в отлична форма и може да се похвали със завидна поясна мускулатура.

От FitWell ни обещават, че ще направят всичко възможно, за да открият по-подробна информация за тренировката му. На нас пък ни е достатъчно дори само да му се порадваме. Последвайте този линк и вижте сексапилната галерия с новия ни любим актьор.

Ако искате да ви срещаме с още прекрасни мъже от цял свят, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!