TLC разкрива лечебните свойства на храната

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

На 25 април, четвъртък, от 22:50 часа стартира най-новата поредица в ефира на женския канал TLC „Лечебно хранене”. Предаването от 8 епизода ще разгледа научната страна на въпроса за храната, използвана като лекарство. Ще разберем възможно ли е човек да се излекува не с лекарствата, а с хранене.

След проведени експерименти и най-нови научни доказателства пациенти, страдащи от различни заболявания и симптоми, трябва да се подложат на специален хранителен режим, за да разберат дали здравословните им проблеми могат да бъдат облекчени или излекувани чрез храната, която консумират. Лекарите се срещат с 24-годишната Лорън, която страда от тежък случай на синдром на поликистозни яйчници. Дали нов хранителен режим ще помогне за балансирането на хормоните й? А Карън и шестгодишният й син Калъм търсят в храната лекарство за своя тежък псориазис. Дали този метод на лечение ще успее там, където конвенционалната медицина не може ?

Всеки четвъртък от 22:50 часа ще видим как пациентите спазват нови хранителни режими и ще разберем как това влияе на техния живот.

За допълнителна информация: Десислава Ангелова, All Channels | PR, [email protected], тел. 0882 580 109.

Към статията няма коментари. Напишете първия.