Намажете огледалото в банята с автомобилна полирпаста!

3
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

А от автомобилната гума направете басейн за децата

Защо огледалото в банята ви да се замъглява, след като сте взели горещ душ или вана? Нанесете отгоре малко от пастата, изчакайте да изсъхне и го полирайте с мека кърпа. Когато пак се изкъпете, ще можете да се огледате веднага. Натъркайте с пастата и тръбите и крановете в банята, за да не остават петна по тях.

Не изхвърляйте надраскания компактдиск. Поправете го с автомобилна полирпаста. Застелете с кърпа равна повърхност и сложете диска с повредената страна нагоре. Фиксирайте го с едната ръка, а с другата втрийте върху надраскания участък автомобилна полирпаста с помощта на мека кърпа. Изчакайте да изсъхне и търкайте с кратки и бързи движения по дължината на резките, а не напречно на тях. За целта използвайте кърпичка за бърсане на очила и обективи. Когато драскотините вече не се виждат, изплакнете диска с вода и го оставете да изсъхне, преди да го пуснете.

За да отстраните мръсотията и плесента около душа, първо почистете петната от сапун и варовик по плочките. После втрийте автомобилна полирпаста и избършете с чисто, сухо парче. Приблизително веднъж годишно ще се налага да подновявате слоя паста. Не нанасяйте по ваната или по пода, защото ще стане опасно хлъзгаво.

За да измайсторите импровизиран басейн за малчугани, застелете голяма гума от камион със завеса за вана или друга непромокаема материя, например дебел найлон, който се продава на метър. След това напълнете вдлъбнатината в средата с вода. Ако поставите това изобретение на слънце за няколко часа ще имате полезна слънчева баня за децата.

Ако засадите цветя или други растения в наредени в градината автомобилни гуми, те ще бъдат предпазени от вятъра. Освен това гумите ще поглъщат топлината от слънцето и ще затоплят почвата наоколо.