Весела ваканция с Dolce and Gabbana » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Още по време на представянето на пролетно-лятната си колекция за 2013 година, известната марка Dolce&Gabbana даде заявка за много модели, в които хиляди ценители на модата ще се влюбят. Младежка свежест и шик звучат от дизайнерските предложения на луксозния бранд.

В рекламните кампании на Dolce&Gabbana винаги цари абсолютна семейна идилия, която вдъхва живот на всяка снимка. Кадрите с новата колекция са белязани от много бурни емоции, широки усмивки и красота, на фона на морски пейзаж.

Лица на кампанията са добре познатите на всички ни красавици: Моника Белучи, Бианка Балти, Кейт Кинг, Сузана Бьож, Бианка Брандолини. Те са заобиколени от солидна мъжка компания и сладки дечица. Всички позират на слънчев плаж в любимата за моделиерите Силиция, която често ги вдъхновява.

Фотосесията с новата линия отново ни кара да се влюбим в италианската мода, заредена с много страст. Целият стайлинг e дело на модното дуо Доменико Долче и Стефано Габана, но по-любопитно е, че те са отговорни и за страхотните фотографии.

„Да снимаш рекламната кампания е като да направиш вечеря. Това е десерта. Ние избираме музиката, моделите. Последната част от това, което искаме да кажем на публиката, е самата фотосесията с колекцията“, разказва Стефано Габана.

Пролетно-лятната колекция на марката може да откриете в сайта luisaviaroma.com!

Автор: Делица Цонева