Диванче от старата вана

2
Добави коментар
Enya
Enya

Диванче от старата вана

Старата чугунена вана може да заживее напълно нов живот, при това съвсем различен от предишния. Просто трябва да я извадите от банята и да и дадете фасон на диван, лежанка или кресло.

Може да ви се струва невероятно, но трансформацията на старата чугунена вана съвсем не е новост в света на ре-дизайна. Редица дизайнери, а и компании производители на мебели решиха да приложат този зрелищен трик, като предлагат в каталозите си дивани, изпълнени от реални метални вани.

Най-популярният модел вана, който се „ъпдейтва“ в дизайнерското пространство е класическата метална вана с борд, качена на четири метални крачета. Най – често коритото й бива срязано на две по дължина. Половината вана, пребоядисана разбира се, се „преоблича“ с различен декор. Седалката се тапицира с мека тапицерия, добавят се възглавнички, пискюли, дори пера, в зависимост от целите на дизайнера.

Предлагаме ви няколко вариации на ре-дизайн на старата метална вана, които могат да ви дадат идея за приложение и на вашата стара вана.

 

 

Още информация от тази категория